Răspuns :
f(1)= 1² + 1= 2
f(0)= x² + 1=0 ⇔ x² = -1 ⇔ x= -√1
acum trasezi graficul conform rezultatelor ( prima e abscisa iar a doua ordonata)
f(0)= x² + 1=0 ⇔ x² = -1 ⇔ x= -√1
acum trasezi graficul conform rezultatelor ( prima e abscisa iar a doua ordonata)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!